Personer som er født i vannmannes tegn er snille og rolige, men de liker å sjokkere og er fulle av overraskelser. De er nysgjerrige og liker å eksperimentere. Når det gjelder venner ønsker de mer kvantitet enn kvalitet, og de skifter venner ofte. Det kan virke som om de lever i sin egen verden, men de tenker på et annet nivå enn de fleste andre. De sier sin mening, men belærer ikke andre. Mange vannmenn trenger psykiatrisk hjelp og de har vansker med å stole på andre. De har også lett for å være distré og de misliker løgn.

Mannlig vannmann: Den mannlige vannmannen liker seg godt i forsamlinger og liker alle. Han misliker trangsynthet. Han liker ikke å vise følelser og analyserer alt. Hans mål i livet er ofte å gjøre noe som kan hjelpe andre mennesker. I kjærlighetslivet er han meget hensynsfull, men han har vansker med å bli forelsket. Han er den typen som må forføre andre, andre kan ikke forføre ham. Han gifter seg oftest sent i livet og er ikke sjalu. Det er meget liten fare for at en mannlig vannmann er utro. Når det gjelder penger liker han hverken å låne eller låne bort penger. Han sløser ikke. Han er en far som barna liker.

Kvinnelig vannmann: Den kvinnelige vannmannen er ofte en tilbaketrukket individualist. Hun viser ikke sine følelser og trenger frihet. Hun kan plutselig bestemme seg for å forandre livet sitt, og hun liker å sjokkere. I kjærlighetslivet er hun trofast så lenge hun er forelsket. Hun er ikke lideskapelig og aldri sjalu. Selv om hun aldri er sjalu forsvinner hun umiddelbart ut av ditt liv hvis du er utro. Hun har sjelden dype følelser ovenfor noen. Når det gjelder penger bryr hun seg lite om dem. Hun er en tolerant mor som har litt problemer med å vise følelser ovenfor barna.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.