Personer født I tyrens tegn er meget sta, solide, stødige og tålmodige. Hvis en tyr har bestemt seg for noe er det nesten umulig å få denne personen til å forandre mening. De blir heller ikke så lett sinte, men hvis de først blir sinte har de lett for å eksplodere. Tyrer har til tider behov for å være helt alene, og kan surmule hvis de er misfornøyd med noe. De er ikke oppfarende og er heller ikke smålige. I tillegg er de hjemmekjære, meget glad i blomster og naturen generelt.

Mannlig tyr: Den mannlige tyren er praktisk, rolig, fornuftig og jordnær. I tillegg er han også ofte glad i musikk. Han liker ikke mas og er ofte en ledertype. I kjærlighetslivet er han meget romantisk og sensuell. Han er glad i berøring og liker feminine kvinner. Vanligvis er han meget snill, øm og tolerant. Hos enkelte mannlige tyrer er det et negativt trekk at han kan enten slå deg, eller kjefte på deg mens andre hører på. Han har ofte god økonomi og tenker på penger først og fremst som sikkerhet, men er ikke gjerrig. Den mannlige tyren er oftest en meget god far, men har lett for å skjemme bort barna.

Kvinnelig tyr: Den kvinnelige tyren er oppriktig, ærlig, viljesterk og lojal. Hun god til å takle kriser men kan være temperamentsfull. Hun er oftest en praktisk tenker og kler seg for å ha det behagelig. I kjærlighetslivet er hun lite sjalu, men hun forventer allikevel din lojalitet og å få din fulle oppmerksomhet. Når det gjelder penger er hun i likhet med den mannlige tyr mest opptatt av sikkerhet. Det som teller mest for henne er å ha nok penger til å ha et godt liv, ikke å sløse. Hun er en god mor, men kan etter hvert som barna blir eldre bli streng. I tillegg kan hun bli meget sint hvis barna ikke følger hennes regler.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.