Personer som er født i tvillingens tegn endrer mening raskt og har god fantasi. Det virker også som om de har to personligheter og de er ofte rastløse. De fleste tvillinger kan gjøre flere ting samtidig uten å måtte anstrenge seg. Tvillingene misliker rutine og liker ofte spenning. De er gode til å overtale andre og handler ofte i strid med sine innerste ønsker.

Mannlig tvilling: Den mannlige tvilling er glad i mennesker, god til å snakke og er tilpasningsdyktig. Han endrer mening raskt og er vanskelig å bli klok på. Han lover ofte mer enn han kan holde. I kjærlighetslivet liker han best personer som ikke kjeder ham og som kan gi ham mentale utfordringer. Hvis noen kjeder ham finner han en annen. Mange mannlige tvillinger gifter seg flere ganger. Han er lite sjalu. Når det gjelder penger er det både og. Han kan både sløse og være gjerrig. Det er ingen mellomting. Han er en far som oppfører seg som barnas venn og er ikke så opptatt av disiplin. Han kan allikevel komme med ubetenksomme bemerkninger som sårer barna.

Kvinnelig tvilling: Den kvinnelige tvilling er ofte ubestemmelig og uberegnelig. Hun endrer seg hele tiden. I tillegg er hun hjelpsom og har mange tanker om alt mulig. I kjærlighetslivet er hun ofte lite lidenskapelig selv om hun er livlig og morsom. Hun føler behov for å være sammen med den hun elsker hele tiden. Når det gjelder penger kan hun både bruke pengene fornuftig og en sjelden gang sløse. Hun er både en streng og ettergivende mor. Det kommer an på hennes humør.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.