Personer som er født i steinbukkens tegn holder seg ofte i bakgrunnen, men det virker som om det er de som alltid vinner. De har god forretningssans og selvdisiplin. De er praktiske, kalde og beregnende. De typiske steinbukkene virker harmløse, men de gjør gjerne alt de kan for å komme i lederposisjoner.

Mannlig steinbukk: Den mannlige steinbukken ønsker innerst inne sosial status og anerkjennelse. Han kan virke stiv utenpå men han er ikke det innvendig. Det er få som får vite hvordan han virkelig er. Han liker å få komplimenter selv om det ikke virker slik. Hans familie betyr mye for ham. Han har ofte et rutinepreget liv. I kjærlighetslivet er han ofte nervøs i starten. Han kan være utro når han er ung, men ikke når han blir eldre. Hans partner vil etter en tid bety alt for ham, selv om han ikke viser det så ofte. Når det gjelder penger er han flink. Han er en far som ikke skjemmer bort barna, men vil gi dem et godt liv.

Kvinnelig steinbukk: Den kvinnelige steinbukken er praktis og fornuftig. Mange kvinnelige steinbukker er karrierekvinner. Hun ønsker sikkerhet og respekt. Hun virker rolig utenpå, men hun er ikke det innvendig. Hun har ofte humørsvigninger. Familien betyr mye for henne og hun ønsker et fint og ryddig hjem der alle slektninger er velkomne. I kjærlighetslivet ønsker hun først og fremst sikkerhet. Hvis hun får den sikkerheten kan hun være lidenskapelig. Når det gjelder penger ønsker hun også sikkerhet. Hvis hun har råd til det kjøper hun gjerne dyre ting. Hun er en god mor som gir barna de beste og dyreste tingene.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.