Personer som er født i skyttens tegn er oftest utadvendte og snakker mye. De har lett for å komme med uheldige uttalelser som de blir sjokkert over når de får tenkt seg om. Dette er på grunn av deres ærlighet. De misliker løgn og er rastløse. De fleste elsker dyr, men noen er redd dem. Mange skytter er risikotagere. De tenker og planlegger mye, men når de er sammen med andre personer handler de før de tenker. Til tider kan de være rasende, men de angrer seg etterpå. De er dårlige løgnere og er glade i å gamble. De føler seg ikke spesielt knyttet til sin familie.

Mannlig skytte: Den mannlige skytten er en ukuelig optimist som kan gjøre dumme ting i blind tro på at det går bra. Han har mange venner selv om han er taktløs. Han er ærlig og liker å reise. I kjærlighetslivet har den mannlige skytten ofte mange tilfeldige forbindelser. Han flørter mye og trenger frihet. Han er ærlig, men han er ofte redd for forpliktelser. Når det gjelder penger tar han ofte sjanser. Ovenfor sine barn er han mer en venn enn en tradisjonell far.

Kvinnelig skytte: Den kvinnelige skytten er frittalende og ærlig. Hun er også meget temperamentsfull og uavhengig. Hun bryr seg lite om sitt rykte. De fleste er klønete. Hun misliker husarbeid men gjør det uansett. I kjærlighetslivet liker hun å bli beskyttet, ikke kommandert. Hun liker ikke svake personer. Hun har lett for å forveksle vennskap og kjærlighet. I likhet med den mannlige skytten flørter hun mye og er tilbakeholden når det gjelder ekteskap. Hennes hjerte er allikevel forsvarsløst. Når det gjelder penger har hun liten interesse av dem, men du bør ikke la henne låne ditt kredittkort. Hun er en meget god mor som barna ser på som sin venn.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.