Personer som er født i skorpionens tegn har et stort ego. De vil gjerne hjelpe andre og er hyggelige. De er også meget lojale mot sine venner og sin familie. Skorpionene har lett for å gjengjelde både snillhet og urettferdighet, men de har lett for å være mistroiske og eiesyke.. De har lett for å overdrive og kan for eksempel ødelegge sin kropp ved for hardt arbeid. Skorpionene er meget opptatt av sex.

Mannlig skorpion: Den mannlige skorpionen er lidenskapelig selv om det ofte ikke synes på utsiden. Han har lett for å overdrive når det gjelder alkohol, mat eller kjærlighet. Han er meget temperamentsfull og bryr seg lite om hva andre mener om ham. Hans venner er håndplukket. I kjærlighetslivet er han lidenskapelig, men sjalu. Han er også lojal, men vil gjærne være sjefen i forholdet. Når det gjelder penger er han ofte forsiktig, men han kjøper til tider ting han aldri får bruk for. Han er ofte en streng far.

Kvinnelig skorpion: Den kvinnelige skorpionen er uavhengig og fryktløs. Hun kan virke likegyldig og kjølig på utsiden, men det er hun ikke innvendig. Hun bør ikke fornærmes. Man kan stole på henne, og hun forteller ikke dine betroelser til andre. Hun snakker ikke med andre om sine egne hemmeligheter. Hun liker ikke svake personer og er en individualist. I kjærlighetslivet er hun lojal og lidenskapelig. Når det gjelder penger varierer hun mellom gjerrighet og sløsing. Hun liker penger men er mer opptatt av prestisje. Hun er en sterk og hjelpsom mor som kan være blind ovenfor feil som barna gjør.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.