Personer som er født i løvens tegn hater å kjede seg. De føler behov for å bestemme over og belære andre. Løvene er meget stolte personer med et stort ego. De forhaster seg sjelden. Det beste du kan gjøre er å rose en løve. Løvene er alltid lidenskapelige og har lett for å sløse med penger. Det finnes to typer løver, den utadvendte og den stille.

Mannlig løve: Den mannlige løven er høflig og tålmodig utad, men arrogant og forfengelig innvendig. Han er impulsiv og flink til å reparere ting. I tillegg føler han et behov for å bestemme over andre. Han er også redd for å dumme seg ut. I kjærlighetslivet er han meget lidenskapelig, romantisk og beskyttende. Han er ofte sjalu, men kan være meget snill hvis du viser at du bryr deg om ham. Mannlige løver er meget trofaste etter de har blitt gift, selv om de beundrer andre. Når det gjelder penger kan han til tider sløse. I tillegg kan han være en risikotager. Han blir allikevel sjelden blakk. Han er en meget god far som krever respekt fra barna.

Kvinnelig løve: Den kvinnelige løven er sentimental og feminin. Hun vil gjerne bestemme over andre og kan i likhet med den mannlige løve være både arrogant og forfengelig. Hun har god smak og er ofte utadvendt. I kjærlighetslivet liker hun at sin partner er kreativ og gir henne dyre gaver. Hun krever oppmerksomhet og liker ikke tøffelhelter. Hun misliker at noen tar henne for gitt. Hun er trofast så lenge hennes partner også er det. Når det gjelder penger bruker hun ofte mer penger enn hun har på dyre klær, etc. Hun er god mor som gir sine barn mye oppmerksomhet.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.