Personer som er født i krepsens tegn er oftest harde utenpå men myke innvendig, og de kan lett bli såret. De er hjemmekjære og glad i familien. Krepsene har et sterkt behov for sikkerhet, særlig økonomisk. Krepser har gode lederegenskaper og har medfølelse med andre. De tenker også langsiktig. Hvis du er snill mot en kreps er han/hun oftest dobbelt så snill mot deg. Er du slem mot en kreps kan krepsen enten ta hevn, eller så er det den siste gangen du ser denne personen. Krepsene er styrt av månen og kan derfor ha stadige humørsvigninger og intense følelser, selv om de ikke snakker om sine følelser til andre enn de som står dem meget nær. De har også god intuisjon og verdsetter ro og hvile.

Mannlig kreps: Den mannlige krepsen er en følsom person. Andre kan oppfatte ham som kald og tøff, men dette er hans måte å beskytte seg selv på. Hvis han blir såret eller er deprimert holder han seg ofte for seg selv helt til han føler at alt er i orden. Hvis han har satt seg et mål i livet gir han ikke opp før han har fått oppfylt det, uansett hvor lang tid det tar. Når det gjelder penger er han sparsommelig og liker å ha litt i reserve, det er ikke dermed sagt at han er gjerrig. Han kan godt bruke mye penger på en gave til kjæresten, men han sløser aldri bort pengene på noe skrap. Den mannlige krepsen ønsker også å vente med å starte en familie til han har ”råd” til det. I et forhold har den mannlige krepsen lett for å sjalu, da han ofte føler seg usikker og er redd for konkurranse. Han er også høflig, kreativ, og ofte stille og beskjeden.

Kvinnelig kreps: Den kvinnelige krepsen har lett for å ha store humørsvigninger. I det ene øyeblikket kan hun være lykkelig, men i det neste øyeblikket han hun være sint eller deprimert. Hun er vanligvis ikke den som først forteller hva hun føler for deg, så hvis du er interessert i henne er det du som må fortelle hva du føler for henne. I et forhold er hun i motsetning til den mannlige kreps ikke sjalu, men hun kan være eiesyk. I tillegg har hun lyst til å være sammen med deg hele tiden. Hun er redd for å være upopulær og ikke være pen nok, men hun er ingen svak person. Hun kan bli såret hvis hun hører sladder om seg selv. Når det gjelder penger ser hun på disse som sikkerhet og en kilde til glede. Hun misliker oftest sløsing. Den kvinnelige krepsen gjør alt for de som står henne nær. Hun er en god mor, men har lett for å være en slitsom svigermor.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.