Personer som er født i fiskenes tegn har stort sett få ambisjoner. De er snille og vanskelige å hisse opp, de har også vansker med å bestemme seg. De ser verden gjennom rosa briller, og har dermed lett for å flykte fra realitetene. Fiskene har lett for å drikke for mye alkohol eller misbruke narkotika. Mange har store humørsvigninger. De ønsker å hjelpe andre.

Mannlig fisk: Den mannlige fisk er en følsom person som dagdrømmer. Han har ingen fordommer og er sympatisk. Han snakker ofte før han tenker, og kan komme til å fortelle hemmeligheter videre. Hvis han derimot har lovet å ikke fortelle noe, er det umulig å få noe ut av ham. Han misliker å høre om andres problemer.. Han har alltid små hemmeligheter. I kjærlighetslivet er han romantisk. Han er ikke sjalu. Han trenger oppmuntringer. Når det gjelder penger er mange mannlige fisker talentløse, mens noen gjør det meget bra. Han er en meget god far som barna vil like godt.

Kvinnelig fisk: Den kvinnelige fisk er meget sjarmerende og hun drømmer mye. Hun takler kriser bra, men er sentimental. Hun kan virke hjelpesløs. De fleste kvinnelige fisker er sjenerte og usikre selv om det ikke alltid virker slik på utsiden. Hun kan ha store humørsvigninger. I kjærlighetslivet ønsker hun beskyttelse og din kjærlighet. Hun har alltid stor tro på sin utkårede. Når det gjelder penger er hun ikke av de flinkeste. Barna betyr alt for henne, og hun har vansker med å disiplinere dem.

 

Nå får du gratis Personlig Årshoroskop for 3 år ved kjøp av Personlig horoskop.

Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.

 

Vi er din Personlighoroskop, Årshoroskop og Partnerhoroskop spesialist.